Vacature basispsycholoog of -orthopedagoog

VINK Psychologisch Centrum zoekt per direct een basispsycholoog of -orthopedagoog.
Jij krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

 

Over VINK Psychologisch Centrum
VINK Psychologisch Centrum is een persoonlijke en kleinschalige psychologenpraktijk die diagnostiek, indicatiestelling en behandeling aanbiedt voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. Met name in de basis GGZ en steeds meer ook SGGZ. Persoonlijke klantenbinding staat hoog in het vaandel, er wordt dan ook gestreefd naar een combinatie van kwaliteit, snelheid en effectiviteit. Onze missie is kortdurende hulp met een langdurig effect. VINK Psychologisch Centrum heeft verschillende locaties met kleine teams, waar veel jonge mensen werken.

Wat ga je bij ons doen als basispsycholoog of -orthopedagoog?

Je voert intake- en adviesgesprekken en neemt intelligentie- en sociaal/emotioneel onderzoeken af bij met name kinder- & jeugdigen en in mindere mate bij volwassenen. Verder is er ruimte om verschillende soorten behandelingen uit te voeren, zoals psycho-educatiegesprekken, cognitieve gedragstherapie en ouderbegeleiding. De verdeling van kinder- & jeugdigen en volwassenen wordt in overleg afgestemd. Jij krijgt een gefaseerd inwerktraject, afgestemd op de ervaring die jij hebt. Daarnaast krijg jij elke twee weken anderhalf uur werkbegeleiding van een GZ-psycholoog die jou ook op elk intake- en onderzoeksverslag feedback geeft. Kortom, veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Wat vragen wij van jou als basispsycholoog of -orthopedagoog?

Jij:

  • hebt een afgeronde masteropleiding klinische/ontwikkelings- psychologie of orthopedagogiek;
  • bent bereid om uitgebreide diagnostiek (te leren) doen, ervaring met diagnostiek is een pre;
  • spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
  • hebt een sterk empathisch vermogen en een sociaal vaardig karakter;
  • bent secuur, flexibel en zelfstandig.
Wat bieden wij jou als basispsycholoog of -orthopedagoog?

Wij bieden jou een functie in een diverse en uitdagende omgeving. Iedere dag werk je binnen een leuk team en kun je jouw functie verder vormgeven. Daarnaast bieden wij jou:

  • een salaris conform CAO GGZ functiegroep 60. Voor starters tot twee jaar relevante werkervaring geldt de aanloopschaal;
  • pensioenregeling;
  • reiskostenvergoeding;
  • studiekostenregeling;
  • uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
Solliciteer direct!

Heb je interesse? Solliciteer dan direct. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Mw. J. De Geest, orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog, via j.degeest@vinkpc.nl.