Vacature GZ-psycholoog (vanaf 20 uur/week)

Wij zoeken per direct een GZ-psycholoog

Ben jij die bevlogen GZ-Psycholoog die goed gedijt bij een gezellige en collegiale werksfeer? Wil jij graag werkbegeleiding geven aan onze psychologen en orthopedagogen? Heb jij van nature een open en onderzoekende blik en ben je enthousiast? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij?
VINK Psychologisch Centrum is een persoonlijke en kleinschalige psychologenpraktijk (zowel basis als generalistische GGZ) die diagnostiek, indicatiestelling en behandeling aanbiedt voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. Onze kernwaarden zijn; persoonlijke klantenbinding, kwaliteit, effectiviteit en snelheid. Onze missie is kortdurende hulp met een langdurig effect. VINK bevindt zich op verschillende locaties, bestaande uit kleine teams waar veel jonge basispsychologen werken. Daarnaast zijn er parttime een GZ-psycholoog en een Klinisch Psycholoog aanwezig.

Werkzaamheden

Als GZ-psycholoog bij VINK zijn de werkzaamheden afwisselend. Er is volop ruimte om behandelingen van je keuze uit te voeren, te denken valt aan cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, schematherapie of andere vormen van therapieën. Ook geef je werkbegeleiding aan onze basispsychologen/orthopedagogen op het gebied van diagnostiek en behandeling bij kinder- & jeugdigen en volwassenen. Indien je in het bezit bent van een registratie voor één van de psychotherapierichtingen (VGCt, VEN, FGzPt, etc.) is het geven van supervisie ook een mogelijkheid. Daarnaast geef je feedback op de intake- en onderzoeksverslagen die je collega’s maken en accordeer jij de diagnose en het behandelplan. Kennisoverdracht middels een korte workshop aan collega’s behoren ook tot de mogelijkheden. Je staat er uiteraard niet alleen voor, je collega GZ-psycholoog en/of Klinisch Psycholoog zijn altijd bereid tot overleg en goed bereikbaar.

Functieprofiel
 • Je hebt een BIG registratie als GZ-psycholoog voor ten minste drie jaar en je hebt ten minste twee jaar fte werkervaring op het gebied van werkbegeleiding
 • Je hebt ervaring met behandeling van kind & jeugd, en/of volwassenen
 • Registratie VGCt als Cognitief gedragstherapeut en/of supervisor VGCt is een pré, geen must
 • Registratie bij de VEN of als EMDR practitioner of ervaring met EMDR is een pré, geen must
 • Je bezit een sterke beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent secuur en georganiseerd, flexibel, zelfstandig en enthousiast
 • Je vindt het leuk om een verbindende factor te zijn en om kennis en vaardigheden over te dragen aan jongere collega’s
Wat bieden wij jou?
 • Een prettige werkplek waar vertrouwen en samenwerking centraal staan
 • Actieve betrokkenheid binnen ons team, waarbij creativiteit en enthousiasme welkom zijn
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO GGZ in functiegroep 65
 • Verschillende werklocaties, zowel in Spijkenisse als Ridderkerk (verdeling in overleg mogelijk)
Enthousiast geworden?

Direct solliciteren kan via info@vinkpc.nl. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jolien De Geest via 010 3022131, of stuur jouw vraag naar info@vinkpc.nl.